ОК „ШТИП – УГД ШТИП“ / ОК „ДИБРА ВОЛЕЈ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
13.02.2021 16:00 Прва Државна лига - мажи 2020/2021 Втора фаза 2.3

Резултат

Тим12345T
ОК „ШТИП – УГД ШТИП“2525253
ОК „ДИБРА ВОЛЕЈ“1911230

ОК „ШТИП – УГД ШТИП“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК „ДИБРА ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000