ОК “ВАРДАР ЖЕНИ 2019“ / ОК “ЈВ КИСЕЛА ВОДА“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
28.03.2021 15:00 Куп на ОФМ - жени 2020/2021 Финале

Резултат

Тим12345T
ОК “ВАРДАР ЖЕНИ 2019“182325241
ОК “ЈВ КИСЕЛА ВОДА“252520263

ОК “ВАРДАР ЖЕНИ 2019“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “ЈВ КИСЕЛА ВОДА“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Христов Јосип
Втор судија
Здравески Славчо
Делегат
Атанасов Трајче