11 Филип ДЕСПОТОВСКИ / Filip DESPOTOVSKI

Височина
195
Тежина
90
Роден/a
02.07.1986

Техничар – 02.07.1986 – Динамо Букурешт (Романија) – височина 195 – тежина 90

Setter – 02.07.1986 – Dinamo Bucuresti (Romania) – height 195 – weight 90