2 Ѓорѓи ЃОРЃИЕВ / Gjorgi GJORGIEV

Височина
197
Тежина
88
Роден/a
22.05.1992

Техничар – 22.05.1992 – Париз волеј (Франција) – височина 197 – тежина 88

Setter – 22.05.1992 – Paris Volley (France) – height 197 – weight 88