ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“

Leagues
Прва Државна лига - жени
Seasons
2018/2019, 2019/2020, 2020/2021

ОК МАКЕДОНИЈА МАКС

Тренер / Assistant coach Ричлиев Васко

Роден/a
24.10.2018

Тренер / Assistant coach Јанков Зоран

Роден/a
24.10.2018