ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“

Leagues
Прва Државна лига - жени
Seasons
2018/2019, 2019/2020

ОК УНИВЕРЗИТЕТ ТЕТОВО

Тренер / Assistant coach Абази Наим

Роден/a
24.10.2018

Тренер / Assistant coach Ислами Флаурент

Роден/a
24.10.2018

Тренер / Assistant coach Абази Лаурета

Роден/a
24.10.2018