ОК “УСКАНА“

Leagues
Прва Државна лига - жени
Seasons
2018/2019, 2019/2020, 2020/2021

ОК УСКАНА

Тренер / Assistant coach Емини Бејтула

Роден/a
24.10.2018

Доктор / Medical Doctor Адили-Емини Валбона

Роден/a
24.10.2018

Физиотерапевт / Physiotherapist Јованоска Ивана

Роден/a
24.10.2018

Статистичар / Team Statistician Ајрулаи Фатиме

Роден/a
24.10.2018