ОК “ЈВ КИСЕЛА ВОДА“

Leagues
Прва Државна лига - жени
Seasons
2018/2019, 2020/2021
Сала
ОУ “Невена Г. Дуња“ - Скопје

ОК ЈАНТА ВОЛЕЈ

Тренер / Assistant coach Апел Александар

Роден/a
05.12.1965

Физиотерапевт / Physiotherapist Јаневиќ Силвана

Роден/a
09.11.1970

Тренер / Assistant coach Јаневиќ Горан

Роден/a
19.04.1971

Доктор / Medical Doctor Тасевска Лариса

Роден/a
24.10.1975

Физиотерапевт / Physiotherapist Машовиќ Илда

Роден/a
24.10.1980

Тренер / Assistant coach Аврамски Даниел

Роден/a
20.12.1986